top of page

Kuriozitet

Updated: Jul 17, 2023
Stema e shoqatës u dizenjua nga anëtari i bordit drejtues z. Emiljo Zhupani. Për stemën autori përdori dy elementë: anijen Liburne dhe si zgjatim në direkun e kiçit të saj harkun e famshëm të qytetit Saint Louis (The Gateway Arch). Emiljo është diplomuar në UMSL - University of Missouri, St.Louis në vitin 2017 për Fine Arts (Arte të bukura) me fokus në Graphic Design (Dizenjim Grafik).

36 views0 comments

Comments


bottom of page