top of page

Bashkëpunëtorët dhe mbështetësit tanë nga bizneset shqiptare në Saint Louis

Në këtë seksion do të gjeni listën e bizneseve që kanë mbështetur veprimtarinë tonë, duke përfshirë shumat përkatëse, si dhe një prezantim të punës së tyre në SHBA.

 

For a list and information on Albanian - American businesses that have partnered with us please click here.

Lista e bizneseve dhe kontributet

Trimi Trucking LLC

Z. Valon IBISHI   
      314-312-1227

$ 1,500.00

Stropani  General Construction LLC

Z. Emiljan STROPANI

        314-766-2760

AHC Home Remodeling LLC

Z. Armandi HOXHA

        314-753-3031

Pristine Painting Plus

Z. Ervis MEKA

        314-363-6123

Aldi Home Improvement, LLC

Z. Aldi GJATA

        314-793-4843

$ 1,000.00
$ 700.00
$ 500.00
$ 500.00

HANDYMAN & HOME IMPROVEMENT, LLC

Z. Liridon SHABANI

        314-479-3831

$ 500.00

Morina Construction & Plumbing

Z. Besim MORINA

         314-398-8173

SOHA Insurance Brokers LLC
Global Green Insurance Agency

Znj. Elona MURATI                         314-944-6344

T&E Construction

Z. Tony DYSHNIKU

        314-319-7711

$ 300.00
$ 300.00
$ 250.00

KOTONI Tile & Floor

Z. Klodian KOTONI

        314-285-1365

$ 200.00

ARBER cafe

Familja HOXHA, 6955 Gravois Ave

         314-833-6622

$ 100.00

JET Cable Sewer Cleaning and Camera

Z. Xhevdet DULLOVI

314-255-7635

$ 100.00

Znj. Arjana HAJDINI

314-397-0780

Z. Vinny MEKA

 314-629-8969

17_edited.jpg

Z. Fredi BRAHO

618-939-9909
114 N Main St, Waterloo, IL 62298

Znj. Xhenisa GEGA

314-695-7554

Z. Marinel STOJA

314-898-3118

Z. Ben BELLO, 

314-821-2509

11744 Manchester Rd

Z. Fatjon BARDHO

  314-561-2543

Z. Asim HYSA

314-276-3284

bottom of page