top of page

Projekte me fëmijët

Projektet kryesore të Shoqatës "ILIRIA" janë me fokus tek fëmijët, ato përqendrohen në aspektin arsimor - edukativ dhe sportiv.

Veprimtari arsimore dhe sportive

Me ndihmën e komunitetit shqiptar në Saint Louis, është mundësuar mbajtja dhe zhvillimi i mësimit në gjuhën shqipe, organizimi i aktiviteteve të ndryshme artistike, sportive, e historike në mënyrë që të ushqehet dhe kultivohet mësimi i gjuhës shqipe dhe kultura jonë e larmishme përmes bashkimit dhe forcimit të komunitetit dhe vlerave tona kombëtare.

Skuadra e Futbollit "ILIRIA"

Sezoni 2024-2025

Më datë  7 prill 2024 ka rifilluar stërvitja javore me skuadrën e futbollit "Iliria".

Bluzat sportive për lojtarët janë realizuar me mbështetjen e biznesmenit Klodian Kotoni.

Bluzat e trajnerëve janë mundësuar nga biznesmenët Valon Ibishi dhe Emiljan Stropani.

bottom of page