top of page

Në datë 11 Shtator 2022 u mbajtën zgjedhjet për bordin drejtues të shoqatës “ILIRIA” për mandatin 2022-24. Morën pjesë 50 anëtarë, të cilët votuan dhe zgjodhën 13 anëtarë të bordit drejtues si më poshtë:

1- Elona Dyshniku

2- Afet Fejza

3- Rafaela Hajdini

4- Erion Kafazi

5- Eneida Basha

6- Besian Gjika

7- Aldi Gjata

8- Ervis Meka

9- Anila Veizi

10- Lamçe Murati

11- Arif Palloshi

12- Xhevat Dullovi

13- Ramadan Hajdini

Më pas bordi i ri drejtues sipas statutit u mblodh dhe pas propozimeve për kryetar zgjodhën kandidatët të cilët ishin, z. Xhevat Dullovi, z. Besian Gjika dhe znj. Elona Dyshniku.

Pas votimit u zgjodh kryetari i ri i shoqatës z. Besian Gjika me 7 vota, z. Xhevat Dullovi mori 6 vota dhe znj. Elona Dyshniku 0 vota.

Me pas me shumicë votash u zgjodh zv. Kryetar z. Xhevat Dullovi, roli i sekretarit dhe financës iu besua znj. Elona Dyshniku dhe zv. sekretare u zgjodh znjsh. Rafaela Hajdini.

Faleminderit të gjithë anëtarëve që votuan dhe bënë përzgjedhjet e tyre. Urime të gjithë anëtarëve të bordit drejtues dhe suksese në projektet e së ardhmes!

bottom of page