top of page
Digital art exhibit

die, 02 qer

|

St. Louis

"Festa e Abetares"

Festojmë së bashku me nxënësit e shkollës shqipe “Iliria”, “Festën e Abetares”. Do të ndjekim recitime të vjershave të ndryshme shqiptare si dhe një pjesë të shkurtër teatrale.

Tickets are not on sale
See other events
"Festa e Abetares"
"Festa e Abetares"

Time & Location

02 qer 2024, 1:00 e pasdites – 5:00 e pasdites

St. Louis, 7200 Hampton Ave, St. Louis, MO 63109, Shtetet e Bashkuara të Amerikës

Share this event

bottom of page